Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Šport

Šance Slovákov na futbalovom EURE podľa stávkových kancelárií

Foto: Shutterstock

Kvôli koronavírusovej pandémii odložené EURO 2020 sa bude konať tento rok od 11.6. do 11.7.

Bratislava 9 júna (OTS) - Na šampionáte sa predstaví aj slovenská futbalová reprezentácia. Aké sú jej šance na body v skupine, či prípadný postup z nej?

EURO 2020: TOP favoriti na celkové víťazstvo
Najväčší favoriti EURA 2020 sú, aspoň podľa bookmakerov stávkových kancelárií, jasní: Francúzsko, Anglicko Belgicko. V prípade stávky na jedno z týchto mužstiev by ste mohli získať šesť až sedemnásobok vášho vkladu na tiket. V tesnom závese za nimi sa v prognózach nachádzajú aktuálni šampióni z Portugalska, turnajoví špecialisti Nemci a samozrejme tiež Španieli, súper našich chlapcov v skupine E. Tu už sú kurzy vyššie, pohybujú sa nad hranicou 8,00. To znamená, že napríklad víťazný tip s vkladom €10 na Nemecko s kurzom 9,00 by vám v Tipsporte mohol prihrať €90 výhru.

EURO 2020 a šance Slovenska
Najlepšie online stávkové kancelárie na Slovensku už zverejnili bohatú ponuku stávkových udalostí týkajúcich sa ME vo futbale. Nechýbajú medzi nimi ani kurzy na zápasy Slovenska. Podľa nich sú Slováci najväčším outsiderov svojej skupiny – na to, že v nej skončia poslední (za Španielskom, Švédskom a Poľskom), vypísala Fortuna kurz 1,75.

V tejto stávkovej kancelárii si môžete vsadiť aj na celkové umiestnenie tímu, presné poradie jednotlivých skupín, či fázu, kedy to-ktoré mužstvo na turnaji skončí. Zaujímavá je stávka na najlepších strelcov svojich mužstiev; v rámci Slovenska sa najväčšie šance dávajú Róbertovi Boženíkovi (6,00), Ivanovi Schranzovi, Marekovi Hamšíkovi s Milanom Ďurišom (zhodný kurz 7,00).

EURO 2020, zápasy Slovenska: kurzy
Program ME vo futbale 2020 je však tak nahustený a rozdiely medzi mužstvami sú tak malé, že o prekvapivé výsledky iste nebude núdza. Prečo by Slovensko nemohlo získať body na úkor Poľska či Švédska? V Niké sú na neprehru našich v týchto zápasoch kurzy 1,86, respektíve 1,90. Pri vsadených €100 a „zelenom“ tikete z toho môže byť výhra €186, respektíve €190. Tieto výsledky pritom nie sú nereálne...

Aj Španielov sme už dokázali poraziť, teraz by to však bolo naozaj megaprekvapenie, veď kurzy na výhru našich sa pohybujú okolo hranice 10,00. Na ihrisku však bude rozhodovať momentálna forma a rozpoloženie tímu. Z nie tak dávnej histórie si pamätáme fantastický majstrovský marš Grécka (majstri Európy z roku 2004) či Česka, ktoré v roku 1996 získalo senzačné striebro. Napíše niektorý z outsiderov podobný príbeh na EURO 2020?