Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Šport

Sanchez ukončil pôsobenie v Interi Miláno

Futbalista Interu Miláno Alexis Sanchez (vľavo) sa teší so spoluhráčmi po strelení gólu v zápase 17. kola talianskej Serie A Inter Miláno – Cagliari Calcio v Miláne v nedeľu 12. decembra 2021. Vpravo jeho spoluhráč Milan Škriniar. Foto: TASR/AP

Pri písaní svojho príbehu na Instagrame Sanchez uvažoval o čase strávenom v Interi, v ktorom pôsobí aj slovenský obranca Milan Škriniar.

Miláno 9. augusta (TASR) - Čilský futbalista Alexis Sanchez ukončil pôsobenie v Interi Miláno. S vedením talianskeho klubu sa dohodol na rozviazaní zmluvy, ktorá mala platnosť do 30. júna 2023. O služby skúseného krídelníka sa podľa talianskych médií zaujíma Olympique Marseille.

Pri písaní svojho príbehu na Instagrame Sanchez uvažoval o čase strávenom v Interi, v ktorom pôsobí aj slovenský obranca Milan Škriniar. Čiľan poďakoval klubu a jeho fanúšikom. "V Interi nechávam tri trofeje. Ďakujem a prajem veľa šťastia." Sanchez sa po odchode z Manchestru United v septembri 2020 vrátil do Interu ako voľný hráč. Za "nerazzurri" odohral 108 zápasov vo všetkých súťažiach, strelil 20 gólov a pridal 23 asistencií. S Interom vyhral taliansky ligu, pohár aj superpohár.