Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Sane sa po zranení stehna opäť zapojil do tréningu Bayernu Mníchov

Futbalista Leroy Sane (vpravo) z Bayernu Mníchov sa teší z gólu s Benjaminom Pavardom v zápase 3. kola nemeckej Bundesligy VfL Bochum - Bayern Mníchov 21. augusta 2022 v Bochume. FOTO TASR/AP Foto: TASR - AP

Dvadsaťšesťročný hráč si pred dvoma týždňami v zápase proti Freiburgu, ktorý Bayern vyhral hladko 5:0, natiahol stehenný sval na ľavej nohe.

Mníchov 30. októbra (TASR) - Nemecký krídelník Leroy Sane sa po zranení opäť zapojil do tréningu futbalistov Bayernu Mníchov. Mohol by tak nastúpiť už v záverečnom zápase skupinovej fázy Ligy majstrov proti Interu Miláno, ktorý je na programe v utorok.

Dvadsaťšesťročný hráč si pred dvoma týždňami v zápase proti Freiburgu, ktorý Bayern vyhral hladko 5:0, natiahol stehenný sval na ľavej nohe. Sané v priebehu dvoch týždňov vynechal štyri duely.

Bayern vyhral všetkých päť stretnutí v C-skupine LM a poľahky sa dostal do osemfinále. Proti Interu preto tréner Julian Nagelsmann plánuje pozmeniť základnú zostavu a vynechať viaceré opory, informovala agentúra DPA.