Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Sane začal individuálne trénovať, nastúpiť môže proti Španielsku

Na archívnej snímke zo 17. novembra 2022 nemeckí futbaloví reprezentanti Jamal Musiala (uprostred), Leroy Sane (vpravo) a Antonio Rüdiger nastupujú do autobusu na medzinárodnom letisku v Dauhe. Foto: TASR/AP

Sane trénoval individuálne, čo reprezentačný tréner Hansi Flick označil ako veľmi dobrú správu. Útočníka považuje za kľúčového člena svojho kádru, ktorý je schopný zmeniť vývoj zápasu.

Dauha 24. novembra (TASR) - Nemecký futbalista Leroy Sane sa na prebiehajúcich MS vrátil do tréningového procesu. Národný tím by tak mohol podporiť v kľúčovom zápase E-skupiny proti Španielsku, ktorý je na programe v nedeľu.

Sane trénoval individuálne, čo reprezentačný tréner Hansi Flick označil ako veľmi dobrú správu. Útočníka považuje za kľúčového člena svojho kádru, ktorý je schopný zmeniť vývoj zápasu. Nemci vo svojom úvodnom vystúpení na svetovom šampionáte prekvapivo podľahli Japonsku 1:2 a v prípade prehry so Španielmi pravdepodobne vypadnú v základnej fáze turnaja druhýkrát za sebou.

Štvornásobní majstri sveta obsadili na MS 2018 v Rusku posledné miesto v F-skupine po prehrách 0:1 s Mexikom a 0:2 s Kórejskou republikou. V úvodnej fáze turnaja vtedy vypadli prvýkrát po 80 rokoch. Informácie priniesla agentúra DPA.