Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Schválili dejisko finále Slovnaft Cupu, hrať sa bude v Bratislave

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

V prípade remízy po riadnom hracom čase sa stretnutie predlžuje 2x15 min. Ak sa ani v nadstavení nerozhodne (hrá sa celé predĺženie), víťaza určí jedenástkový rozstrel.

Bratislava 25. apríla (TASR) - Členovia Výkonného výboru Slovenského futbalového zväzu schválili Národný futbalový štadión v Bratislave za dejisko tohtoročného finále 53. ročníka Slovenského pohára – Slovnaft Cupu. Stretnutie medzi ŠK Slovan Bratislava a FC Spartak Trnava je na programe v nedeľu 8. mája a jeho výkop je naplánovaný na 17.30 h. Informovala o tom oficiálna webová stránka SFZ.

Vstupenky na tento zápas sa začnú predávať v pondelok 2. mája a cena je 15 a 10 eur. Národný futbalový štadión hostil finále aj v sezónach 2019/20 a 2020/21. V oboch prípadoch sa radovali zo zisku trofeje hráči Slovana. V roku 2020 zdolali Ružomberok (1:0) a o rok neskôr Žilinu (2:1 pp). V prípade remízy po riadnom hracom čase sa stretnutie predlžuje 2x15 min. Ak sa ani v nadstavení nerozhodne (hrá sa celé predĺženie), víťaza určí jedenástkový rozstrel.