Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 26. máj 2024Meniny má Dušan
< sekcia Šport

Šefčík podpísal s Ružomberkom nový kontrakt

Na snímke futbalista MFK Ružomberok Samuel Šefčík odpovedá na otázky novinárov na brífingu počas štartu zimnej prípravy na jarnú časť Fortuna ligy v Ružomberku vo štvrtok 5. januára 2023. Foto: TASR - Erika Ďurčová

Odchovanec Slovana Bratislava prišiel pod Čebrať v júni 2021 po dvoch sezónach strávených v Nitre.

Ružomberok 26. apríla (TASR) - Slovenský futbalový stredopoliar Samuel Šefčík podpísal s fortunaligovým MFK Ružomberok nový kontrakt. Odchovanec Slovana Bratislava prišiel pod Čebrať v júni 2021 po dvoch sezónach strávených v Nitre.

Keďže počas prípravy v poľskej Opálenici ho zradil meniskus a nevyhnutný bol operačný zákrok, na svoj prvý fortunaligový zápas v ružomberskom drese čakal až do novembra 2021. V januári 2022 zase na sústredení v Turecku jeho kariéru pribrzdil roztrhnutý predný krížny väz v ľavom kolene a tak vynechal celý rok.

Na ihrisko sa Šefčík vrátil až na jar 2023. Zatiaľ odohral za MFK deväť stretnutí a štyrikrát skóroval. „Je to veľmi pracovitý a kreatívny futbalista. Momentálne do našej hry priniesol oživenie a kvalitu. Som rád, že sa dokázal aj strelecky presadiť. Nie je jednoduché naskočiť po takom ťažkom zranení naskočiť,“ uviedol tréner Liptákov Peter Struhár.