Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Šport

Simmonds sa dohodol s Torontom na novom dvojročnom kontrakte

Wayne Simmonds (24) z Toronta Maple Leafs sa teší z gólu so spoluhráčom Austonom Matthewsom počas zápasu zámorskej hokej NHL Toronto Maple Leafs - Vancouver Canucks 6. februára 2021 v Toronte. Foto: TASR/AP

Simmonds prišiel do Toronta vlani, v základnej časti sezóny 2020/2021 odohral za Maple Leafs 38 stretnutí, v ktorých nazbieral deväť bodov (7+2).

Toronto 29. júna (TASR) - Kanadský hokejista Wayne Simmonds sa dohodol s vedením klubu NHL Toronto Maple Leafs na predĺžení spolupráce. Tridsaťdvaročný krídelník podpísal s "javorovými listami" nový dvojročný kontrakt, ktorý mu garantuje 900.000 dolárov za sezónu.

Simmonds prišiel do Toronta vlani, v základnej časti sezóny 2020/2021 odohral za Maple Leafs 38 stretnutí, v ktorých nazbieral deväť bodov (7+2). V play off pridal sedem štartov so ziskom jednej asistencie. Ak by nepodpísal s kanadským klubom novú zmluvu, stal by sa neobmedzeným voľným hráčom. Simmonds má za sebou 947 zápasov v NHL, v ktorej obliekal aj dresy Los Angeles, Philadelphie, Nashvillu, New Jersey a Buffala. Informáciu priniesol portál tsn.ca.