Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Šport

Škriniar bude pre zranenie mimo hry približne mesiac a pol

Na snímke štvrtý sprava Milan Škriniar (Slovensko) je ošetrovaný počas zápasu druhého kola tretej skupiny C-divízie Ligy národov vo futbale Slovensko - Kazachstan v Trnave 6. júna 2022. Foto: TASR - Jaroslav Novák

Lekár národného tímu Ján Baťalík začiatkom týždňa na oficiálnej stránke futbalsfz.sk informoval, že ide o poškodenie zadných stehenných svalov.

Miláno 11. júna (TASR) - Slovenský futbalista Milan Škriniar bude nútene pauzovať približne mesiac a pol. Z hry ho vyradilo svalové zranenie, ktoré utrpel v pondelňajšom stretnutí Ligy národov s Kazachstanom (0:1). O zdravotnom stave 27-ročného obrancu Interu Miláno informovalo talianske periodikum Tuttosport.

Škriniar necestoval pre zdravotné problémy ani na ďalšie zápasy LN v Azerbajdžane a Kazachstane. Lekár národného tímu Ján Baťalík začiatkom týždňa na oficiálnej stránke futbalsfz.sk informoval, že ide o poškodenie zadných stehenných svalov. "Liečba potrvá viac ako mesiac, ale nemusí sa ponáhľať, keďže v najbližšom období nie sú na programe žiadne zápasy," dodali talianske médiá.