Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Škriniar prišiel v Interi o kapitánsku pásku, Inzaghi: Máme hierarchiu

Na snímke slovenský futbalový reprezentant Milan Škriniar počas tlačovej konferencie na zraze slovenskej futbalovej reprezentácie pred zápasmi Ligy národov (LN), na ktorej predstavili aj nové reprezentačné dresy 19. septembra 2022 v Šamoríne. Foto: TASR - Martin Baumann

V júni odíde Škriniar do tímu úradujúceho francúzskeho majstra ako voľný hráč.

Miláno 4. februára (TASR) - Slovenský reprezentant Milan Škriniar nebude viac kapitán futbalistov milánskeho Interu. Pred nedeľňajším derby s AC to vyhlásil tréner "nerazzurri" Simone Inzaghi.

Jeho reakcia nasledovala po tom, ako sa 27-ročný stopér dohodol na zmluve s Parížom St. Germain. Sezónu ešte Škriniar dohrá v Interi, no príde o kapitánsku pásku. V júni odíde do tímu úradujúceho francúzskeho majstra ako voľný hráč.

"Nehodnotím jeho voľbu, ale súdim ho ako človeka a hráča. Je to úžasný chlap, každý deň veľmi dobre pracuje. Pravdepodobne bude v základnej zostave proti AC Miláno. Pokiaľ však ide o kapitánsku pásku, máme hierarchiu. Kvôli tomu, čo sa stalo, Škriniar už nebude kapitán. Vie o tom, debatovali sme o tom v rámci klubu. Kapitánom proti AC bude Samir Handanovič, potom sú tu aj jeho zástupcovia Marcelo Brozovič a Lautaro Martinez," vyhlásil na tlačovej konferencii pred derby Inzaghi, ktorého slová priniesol portál football-italia.net.

Inter figuruje v tabuľke Serie A na druhom mieste s 13-bodovým odstupom za vedúcim SSC Neapol. AC je piaty, na Inter stráca dva body.