Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Škrtel kúpil stovku fiktívnych lístkov, Spartak podporil 900 eurami

Na archívnej snímke Martin Škrtel. Foto: TASR/Martin Baumann

Každý fanúšik si môže kúpiť ľubovoľný počet vstupeniek, jedna stojí 9 eur.

Trnava 6. apríla (TASR) - Bývalý kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel podporil trnavský Spartak kúpou 100 vstupeniek na fiktívny zápas. Do klubovej pokladnice fortunaligistu, ktorého je už roky veľkým sympatizantom, tak prispel sumou 900 eur. Informáciu priniesol portál trnavskyhlas.sk.

Stopér tureckého Basaksehiru podporil Spartak v rámci výzvy trnavských ultras, ktorí sa rozhodli vypredať štadión na fiktívny zápas a pomôcť tak klubu v ekonomicky ťažkých časoch vyvolaných opatreniami proti šíreniu koronavírusu. Každý fanúšik si môže kúpiť ľubovoľný počet vstupeniek, jedna stojí 9 eur.

"Škrtel ich kúpil rovno sto. Klubu sa rozhodli pomôcť aj viacerí futbalisti zo súčasného A-tímu. Erik Grendel, Dobrivoj Rusov poslali na účet 100 eur, Bogdan Mitrea 99 eur. Symbolicky prispel aj bývalý útočník Erik Jendrišek. Ďalšie platby postupne nabiehajú, medzi darcami sú aj mená aktuálnych funkcionárov klubu. Viacerí fanúšikovia Spartaka poslali na účet čiastku 19,23 eur. Význam symboliky je jasný, bez desatinnej čiarky ide o rok oficiálneho vzniku klubu," uvádza portál trnavskyhlas.sk.