Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 16. jún 2024Meniny má Blanka a Bianka
< sekcia Šport

Slavia Praha rokuje o príchode Šeba

Filip Šebo Foto: TASR/Pavel Neubauer

Už v decembri sa údajne Šebo stretol v Prahe so zástupcami klubu, ktorý v stredu odštartoval zimnú prípravu už aj s novou slovenskou akvizíciou obrancom Milanom Bortelom z ViOn-u Zlaté Moravce.

Praha 2. januára (TASR) - Pražská Slavia so začiatkom prestupového obdobia opäť zintenzívnila záujem o slovenského futbalistu Filipa Šeba. Podľa informácie českého portálu idnes.cz vedenie klubu z Edenu rokuje v týchto dňoch o príchode Šeba, ktorý by sa mohol stať jednou z troch či štyroch vytypovaných útočných posíl.

Už v decembri sa údajne Šebo stretol v Prahe so zástupcami klubu, ktorý v stredu odštartoval zimnú prípravu už aj s novou slovenskou akvizíciou obrancom Milanom Bortelom z ViOn-u Zlaté Moravce. V Slavii už pôsobia slovenskí hráči - Kamil Čontofalský, Karol Kisel, Martin Juhar a Matúš Čonka, ďalší slovenský futbalista Róbert Cicman dostal od "zošívaných" povolenie hľadať so nový klub.

Do piatka bude Slavia trénovať v Prahe, v sobotu vyrazí na kondičné sústredenie do Špindlerovho Mlyna. Na začiatku februára odcestuje mužstvo na 11-dňový kemp do Turecka.