Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Šport

Slot bude ďalej trénovať Feyenoord: Chcem pokračovať v budovaní tímu

Na snímke vpravo slovenský obranca Feyenoordu Dávid Hancko sleduje súboj o loptu pred bránou, vľavo jeho spoluhráč Mats Wieffer, vpravo hráč Ríma Tammy Abraham vo štvrťfinále Európskej ligy vo futbale Feyenoord Rotterdam - AS Rím (1:0) na štadióne De Kuip v Rotterdame v Holandsku vo štvrtok 13. apríla 2023. Foto: TASR - AP

Štyridsaťštyriročný kouč patril medzi hlavných adeptov na trénerskú pozíciu v anglickom Tottenhame, no uprednostnil zotrvanie v mužstve, v ktorom pôsobí aj slovenský obranca Dávid Hancko.

Rotterdam 25. mája (TASR) - Holandský futbalový tréner Arne Slot bude pokračovať na lavičke majstrovského Feyenoordu Rotterdam. Štyridsaťštyriročný kouč patril medzi hlavných adeptov na trénerskú pozíciu v anglickom Tottenhame, no uprednostnil zotrvanie v mužstve, v ktorom pôsobí aj slovenský obranca Dávid Hancko.

"Veľa som počul o záujme iných klubov. Som za toto uznanie vďačný, ale želám si zostať vo Feyenoorde a pokračovať v budovaní základov, ktoré sme položili počas uplynulých dvoch sezón. Žiadne rokovania o prestupe ani neprebiehali. Stredajšia diskusia sa týkala výhradne predĺženia zmluvy s klubom," citovala Slota agentúra DPA.