Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Šport

Slováci v príprave na MS proti Švajčiarsku, Česku, Nemecku aj Rakúsku

Na snímke v popredí vľavo tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Craig Ramsay a vpravo jeho asistent Andrej Podkonický počas zrazu tímu pred Nemeckým pohárom 7. novembra 2022 v Bratislave. Foto: TASR - Pavel Neubauer

Tím trénera Craiga Ramsayho odštartuje prípravu na svetový šampionát v pondelok 27. marca počas neoficiálneho tréningového kempu v Bratislave.

Bratislava 20. marca (TASR) - Slovenská hokejová reprezentácia odohrá pred MS v Lotyšsku a Fínsku osem prípravných duelov. Postupne sa stretne v dvojzápasoch so Švajčiarskom, Českom, Nemeckom a Rakúskom. Informoval o tom portál hockeyslovakia.sk.

So Švajčiarskom sa Slováci stretnú 14. apríla vo Vispe a o deň neskôr v Porrentruy. O ďalší týždeň 20. a 21. apríla odohrajú dvojzápas s Českom v Porube. V Žiline privítajú 28. apríla Nemecko a o deň neskôr nastúpia proti rovnakému tímu na zrekonštruovanom Zimnom štadióne Pavla Demitru v Trenčíne. V závere prípravy absolvujú dve stretnutia proti Rakúsku. V Kapfenberge budú hrať 4. mája a 6. mája privítajú rakúsku reprezentáciu v Trenčíne.

Tím trénera Craiga Ramsayho odštartuje prípravu na svetový šampionát v pondelok 27. marca počas neoficiálneho tréningového kempu v Bratislave. Cieľom je udržať v tréningovom procese hráčov, ktorí už so svojimi tímami vypadli v play off. Po záverečnom vystúpení v príprave na trenčianskom ľade oznámi trénerský štáb s kanadským koučom Ramsaym záverečnú nomináciu na MS.



Program SR v príprave na MS 2023:

14. apríla (19.45) - Švajčiarsko - SLOVENSKO (Visp)

15. apríla (17.00) - Švajčiarsko - SLOVENSKO (Porrentruy)



20. apríla (17.10) - Česko - SLOVENSKO (Ostrava-Poruba)

21. apríla (17.10) - Česko - SLOVENSKO (Ostrava-Poruba)



28. apríla (17.30) - SLOVENSKO - Nemecko (Žilina)

29. apríla (16.00) - SLOVENSKO - Nemecko (Trenčín)



4. mája (18.30) - Rakúsko - SLOVENSKO (Kapfenberg)

6. mája (16.00) - SLOVENSKO - Rakúsko (Trenčín)