Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia Šport

Slovanistická formácia patrí medzi gólovú elitu KHL

Na snímke gólová radosť, vpravo strelec gólu Rok Tičar a vľavo Tomáš Netík (Slovan) v zápase hokejovej KHL HC Slovan Bratislava - Avantgard Omsk 8. decembra 2014 v Bratislave. Foto: TASR/Martin Baumann

Aj keď sa belasým momentálne nedarí napĺňať predstavy o počte získaných bodov a prehrali posledné tri stretnutia v rade, predsa sa v ich výkonoch nájdu viaceré pozitíva.

Bratislava 10. decembra (Teraz.sk) - Útok Jeglič - Tičar - Netík sa dostal do rebríčka najkrajších gólov uplynulého týždňa. Hneď dvakrát!

V posledných piatich zápasoch sa slovinsko-česká légia postarala o 6 gólov a na svoje konto si spolu pripísali 13 kanadských bodov. Ich súhru si všimlo aj vedenie KHL a tretia útočná lajna Slovana sa dostala do rebríčka desiatich najkrajších gólov za uplynulý kalendárny týždeň. A to dokonca hneď dvakrát! Na siedmej priečke skončil gól Roka Tičara po presnej prihrávke Žigu Jegliča v domácom zápase proti Metallurgu Novokuzneck, na treťom mieste sa umiestnila skvelá súhra celého útoku s gólovým zakončením Tomáša Netíka v stretnutí s Dinamom Moskva.

Klub verí, že toto ocenenie nakopne celý tím a počas náročného decembrového programu dokážu belasí nazbierať čo najväčší počet bodov.

Informácie priniesla webová stránka belasých.