Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Šport

Slovan na ľade Mytišči dnes od 16:30. Sledujte zápas naživo online!

Na ilustračnej snímke tréner Slovana Rostislav Čada s hráčmi Slovana Foto: TASR/Martin Baumann

Slovanu nevyšiel prvý zápas počas aktuálneho týždňa na ruských ľadoch, v Jaroslavli vyšiel strelecky naprázdno a podľahol Lokomotivu 4:0.

Bratislava 16. novembra (TERAZ.sk - OTS) – Lokomotiv zvíťazil už šiesty krát v rade, čo podčiarkuje náročnosť súpera, ktorému Slovan bez kapitána Miroslava Šatana čelil. Pozrime sa bližšie čo môžeme čakať dnes v zápase Slovana proti Atlantu.

Slovanisti sa stretnú na predmestí Moskvy so súperom, ktorý nepochybna má motiváciu. Atlant je rovnako v Západnej konferencii a na účasť v playof mu zatiaľ chýbajú body. Proti Lokomotivu chytal v bráne Konrád vo svojom druhom zápase v KHL. Zlikvidoval niektoré jasné šance, ale Slovan sa nevedel presadiť hlavne útočne, kedy väčšinu zápasu držali v rukách hru a iniciatívu hráči posledného klubu Pavla Demitru. Podľa trénera Čadu chýbalo hráčom viac aktívneho pohybu na ľade, ktorým by si vytvorili dlhodobejší tlak, čiastočný záverečný na strelenie gólu nestačil.

Presadia sa útočníci Slovana dnes a uvidíme ich góly? Kto má podľa vás najväčšie šance na gól? Bude to Vondrka (kurz 3,20), Libor Hudáček (3,40) alebo niekto ďalší? Využite bohatú kurzovú ponuku na zápas Slovan, ktorú je k dispozícii na tipsport.sk! Zápas môžete sledovať naživo od 16:30!

Atlant Mytišči v roku sezóne 2010/11 vyhral dokonca celú Západnú konferenciu, teraz stráca na playoff pozície dôležité body a preto sa dá tento zápas považovať za priamy súboj o playoff na západe KHL. Atlant zatiaľ nikdy nechýbal vo vyraďovacích bojoch a pod vedením trénera Říhu hral v roku 2011 finále kde podľahol Salavatu Ufa 4:1. Konstantin Koľcov a Nikolaj Žerdev sú najznámejšími menami v zostave Atlantu a obaja hráči s bohatými skúsenosťami z NHL budú predstavovať hlavnú hrozbu pre obranu Slovana.

Odvezie si Slovan body z ľadu tímu, ktorý už hral finále KHL?
Sledujte Slovan v akcii na ľade Atlantu Mytišč naživo!