Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Slovan privíta Batumi v stredu 6. júla o 20.30 h

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

V prípade postupu čaká na belasých v 2. predkole LM víťaz súboja medzi Tobolom Kostanaj a Ferencvárosom Budapešť.

Bratislava 19. júna (TASR) - Futbalisti bratislavského Slovana nastúpia v úvodnom zápase 1. predkola Ligy majstrov proti gruzínskemu Dinamu Batumi v stredu 6. júla. Duel na Tehelnom poli má úvodný výkop o 20.30 h. Odveta na ihrisku súpera sa uskutoční o týždeň neskôr, v stredu 13. júla o 19.00 h.

"Vstupenky na prvý domáci zápas sezóny si fanúšikovia budú môcť zakúpiť od pondelka prostredníctvom Ticketmedia.sk. Na duel s Batumi platia rovnaké ceny vstupného ako na ligové zápasy z uplynulého ročníka. Majiteľom permanentiek ponúkame benefit navyše. Zápas s Batumi majú zahrnutý v cene svojej permanentky. Nemusia si teda kupovať zápasovú vstupenku, pre vstup na štadión im postačí permanentka," informoval Slovan prostredníctvom svojho webu.

V prípade postupu čaká na "belasých" v 2. predkole LM víťaz súboja medzi Tobolom Kostanaj a Ferencvárosom Budapešť. Ak by zverenci Vladimíra Weissa st. prvú prekážku v pohárovej Európe nezvládli, pokračovali by v 2. predkole majstrovskej vetvy Európskej konferenčnej ligy.