Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 8. máj 2024Meniny má Ingrida
< sekcia Šport

Slovan v KHL: Zápas v Ázii proti Amuru Chabarovsk!

Foto: TASR/Štefan Puškáš

Slovan začína náročnú sériu zápasov v Rusku na ľade sibírskeho Amuru Chabarovsk.

Bratislava 27. novembra (TERAZ.sk - OTS) – Zápas začína v stredu ráno už od 9:00 a sledovať ho môžete v priamom prenose naživo na TV Tipsport! Slovan zakončil domáce zápasy skvelým víťazstvom s Lokomotivom Jaroslavľ, nadviaže na to v Chabarovsku?

Slovan sa stretol s Amurom Chabarovsk už v Bratislave, teraz preletí za svojim súperom z ázijskej časti Ruska až 7749 km! Deväť hodín po prílete sa začne zápas a určite to nebude pre Slovan jednoduchá úloha. Do Chabarovska necestoval kapitán Miroslav Šatan, obranca Andrej Sekera v tíme nechýba, ale o jeho štarte sa rozhodne až pred zápasom. Slovan odohrá za sedem dní na cestách až štyri zápasy, po Chabarovsku to bude Novosibirsk, následovať bude Metallurg Novokuzneck a sériu zavŕši v utorok v Moskve proti CSKA. Náš priamy prenos z prvého zápasu začína už v stredu o 9:00 na TV Tipsport!

Slovan je v Západnej konferencii KHL na skvelom 5.mieste zaručujúcom playoff a pred najbližším nepostupujúcim tímom Donbass Doneck má až 10 bodový náskok. Sezóna je však dlhá a tento „trip“ po ruských štadiónoch je ďalším vážnym testom schopností tímu trénera Rostislava Čadu. Odvezie si Slovan body už z tohto zápasu? Aktuálne na vás čaká kurzu až 2,44 na víťazstvo „Belasých“!

Amur je vo Východnej konferencii na nepostupovom predposlednom mieste, ale zápasy v najodľahlejšom klube KHL sú náročné pre každého súpera. Čísla hovoria jasne: Amur získal z 29 bodov až 26 práve na domácom ľade. Doma porazil aj tímy ako Metallurg Novokuzneck alebo Salavat Ufa a s AK Bars Kazaň prehral až na samostatné nájazdy. Uvidíme dramatické nájazdy aj v našom priamom prenose? Ak si myslíte, že zápas skončí remízou, čaká na vás kurz 4,05!

Slovanisti zvíťazili v 6 z posledných 10 zápasov, naposledy cestovali po ruských ľadoch od 3. do 18. novembra a v štyroch zápasoch dva krát vyhrali a raz prehrali až po samostatných nájazdoch.

Nadviaže Slovan na skvelý výkon plný entuziazmu proti Lokomotivu Jaroslavľ? Kto bude strieľať góly? Bude to opäť Libor Hudáček alebo Michal Vondrka? O slovo sa budú určite hlásiť Michel Miklík, Mário Bližňák alebo Milan Bartovič! Na všetky ofenzívne esá Slovana si môžete tipnúť práve v Tipsporte!

Fandíte skvelej jazde Slovana v KHL? Nenechajte si ujsť náš priamy prenos v netradičnom čase už v stredu dopoludnia na TV Tipsport! Počas zápasu budeme mať pre vás pripravenú aj tentoraz širokú ponuku živého tipovania TipLIVE!