Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Slovenský olympijský a športový výbor predĺžil spoluprácu s TIPOS-om

Na snímke prezident Slovenského olympijského a športového výboru (SOŠV) Anton Siekel. Foto: TASR - Martin Baumann

Spolupráca sa začala pred desiatimi rokmi a okrem prípravy na olympijské hry v Tokiu sa vzťahuje aj na ďalšie aktivity a projekty SOŠV.

Bratislava 10. marca (TASR) - Slovenský olympijský a športový výbor (SOŠV) predĺžil o ďalší rok partnerstvo so spoločnosťou TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s., ktorá bude naďalej figurovať ako exkluzívny partner strešnej organizácie slovenského športu.

Spolupráca sa začala pred desiatimi rokmi a okrem prípravy na olympijské hry v Tokiu sa vzťahuje aj na ďalšie aktivity a projekty SOŠV. "TIPOS vyslal rozhodnutím pokračovať v dlhoročnej spolupráci so Slovenským olympijským a športovým výborom jasný signál športovej obci, fanúšikom i širokej verejnosti o jeho vnímaní významu športu a spoločenskej zodpovednosti. Zároveň prichádza aj s inšpiratívnymi nápadmi na niektoré spoločné projekty. Som presvedčený, že jedným z hlavných výsledkov našej spolupráce bude radosť z úspechu slovenských športovcov na Hrách XXXII. olympiády," uviedol prezident SOŠV Anton Siekel.