Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 1. jún 2024Meniny má Žaneta
< sekcia Šport

Slovinský útočník Pajič sa nateraz so Žilinou rozlúčil

Archívne foto - Na snímke vľavo Rok Pajič a vpravo Jozef Stümpel bojujú o puk. Foto: TASR/Pavel Neubauer

"Hráč sa vyjadril, že ešte stále čaká na inú zahraničnú ponuku, čo sme nemohli rešpektovať,"uviedol športový manažér klubu Dušan Kapusta.

Žilina 14. septembra (TASR) - Slovinský útočník Rok Pajič nateraz neposilní extraligový hokejový klub MsHK DOXXbet Žilina. Hoci na skúške pod Dubňom obstál, čaká na lepšiu ponuku. Vo štvrtok o tom informoval oficiálny web "vlkov".

Dvadsaťšesťročný center bol v Žiline celkovo štyri dni a stihol odohrať prípravný zápas s Piešťanmi. "Neukazoval sa zle. Potrebujeme ešte jedného centra, no napokon sme sa s ním rozlúčili. Hráč sa vyjadril, že ešte stále čaká na inú zahraničnú ponuku, čo sme nemohli rešpektovať. Dohodli sme sa, že ak mu angažmán nevyjde a my budeme stále potrebovať centra, vieme mu dať priestor. Čo sa týkalo finančných nárokov, bolo to celkom reálne. My však potrebujeme hráča na celú sezónu," uviedol športový manažér klubu Dušan Kapusta.

Pajič strávil ostatné sezóny v susednej Českej republike, kde postupne obliekal dres Písku, Liberca, Jablonca, Berouna, Vrchlabí, Ústí nad Labem, či Mladej Boleslavi. V uplynulom ročníku si v tíme Ústečtí Lvy v 35 zápasoch pripísal na konto päť gólov a 12 asistencií.