Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Šport

Španiela Mariho po bodnom zranení prepustili z nemocnice

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Dvadsaťdeväťročný obranca, ktorý je v Monze na hosťovaní z londýnskeho Arsenalu, bol po útoku pri vedomí a schopný komunikácie.

Miláno 30. októbra (TASR) - Španielskeho futbalistu Pabla Mariho po troch dňoch prepustili z nemocnice. Po útoku nožom, ku ktorému došlo v supermarkete neďaleko Milána, sa musel podrobiť operácii poškodených svalov v oblasti chrbta. Pri incidente zomrela jedna osoba a ďalšie štyri utrpeli zranenia.

Ako informovala agentúra APA, obranca talianskeho prvoligistu AC Monza je už doma, po úspešnej operácii ho čaká rehabilitácia. "Takýto typ svalového zranenia si vyžaduje dva mesiace odpočinku, než je možné začať s fyzickými aktivitami," informoval klub v oficiálnom stanovisku.

Dvadsaťdeväťročný obranca, ktorý je v Monze na hosťovaní z londýnskeho Arsenalu, bol po útoku pri vedomí a schopný komunikácie. V supermarkete nakupoval so svojou manželkou a malým synom, keď pocítil bolesť v chrbte. "Mal som dnes šťastie, pretože som videl predo mnou zomierať človeka," citoval Mariho taliansky denník Gazzetta dello Sport. Hráč videl, ako útočník bodol ďalšiu osobu do krku. Zraneniam podľahol 30-ročný zamestnanec obchodu.