Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Šport

Sparta Praha predĺžila zmluvu s trénerom Vrbom

Na archívnej snímmke Pavel Vrba. Foto: TASR/AP

Sparta sa na jar predstaví vo vyraďovacej fáze Európskej konferenčnej ligy, jej súperom v boji o postup do osemfinále bude Partizan Belehrad.

Praha 10. januára (TASR) - Pavel Vrba a funkcionári českého futbalového klubu AC Sparta Praha sa dohodli na predĺžení vzájomnej spolupráce do júna 2023. Pôvodný kontrakt mal trénerovi vypršať v lete tohto roka, informoval portál idnes.cz.

"Sme presvedčení, že pre klub je to v tejto chvíli najlepšie možné riešenie. Predstavuje to prirodzený krok na ceste k dosiahnutiu našich cieľov. Tréner totiž ukázal, že tím dokáže dobre pripraviť a vyhrávať s ním," uviedol športový riaditeľ Sparty Tomáš Rosický.

Sparta sa na jar predstaví vo vyraďovacej fáze Európskej konferenčnej ligy, jej súperom v boji o postup do osemfinále bude Partizan Belehrad. V najvyššej českej súťaži sú "rudí" po jesennej časti na 3. mieste tabuľky, na druhú Viktoriu Plzeň strácajú dva body a na Slaviu Praha tri.

Na jeseň pôsobili v Sparte štyria slovenskí futbalisti - brankár Dominik Holec, obrancovia Dávid Hancko a Lukáš Štetina a krídelník Lukáš Haraslín.