Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Šport

Spišská Nová Ves predĺžila zmluvu s obrancom Valachom

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Tridsaťštyriročný Valach zamieril do Spišskej Novej Vsi vlani v januári po tom, ako sa dohodol na ukončení zmluvy s bratislavským Slovanom.

Spišská Nová Ves 16. decembra (TASR) - Extraligový klub HK Spišská Nová Ves a slovenský hokejový obranca Juraj Valach sa dohodli na predĺžení spolupráce o jeden rok. Aktuálny líder najvyššej súťaže o tom informoval v sobotu na sociálnych sieťach.

Tridsaťštyriročný Valach zamieril do Spišskej Novej Vsi vlani v januári po tom, ako sa dohodol na ukončení zmluvy s bratislavským Slovanom. V prebiehajúcom ročníku nastúpil v 21 zápasoch, v ktorých získal päť bodov za gól a štyri asistencie. "Som šťastný, že sa nám podarilo udržať jeden z pilierov našej defenzívy. Juraj je dôležitou súčasťou nášho tímu či už na ľade, alebo v kabíne. Ide o profesionála, ktorý dennodenne dáva hokeju sto percent a je dobrým vzorom pre mladších spoluhráčov. Náš základný cieľ bol udržať obranu pokope, pretože sme presvedčení, že patrí medzi najlepšie v extralige. Sme nesmierne radi, že sme dokázali podpísať ďalšieho významného hráča do našej skladačky pre budúcu sezónu," uviedol generálny manažér klubu Richard Rapáč.