Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

VIDEO: Košičanom pri oslavách spadol majstrovský pohár

Na snímke rozbitý pohár pre víťaza play off Tipsport extraligy počas osláv tímu HC Košice po zisku majstrovského titulu a víťazstve nad Banskou Bystricou 2:1 v šiestom zápase finále playoff hokejovej Tipsport extraligy HC 05 Banská Bystrica - HC Košice 11. apríla 2015 v Banskej Bystrici. Foto: TASR/Branislav Račko

O trofej, ktorá bola položená na ľade, nešťastne korčuľou zavadil jeden z košických hráčov.

Bratislava 11. apríl (TASR/Teraz.sk) - V sobotu 11. apríla 2015 hokejisti HC Košice zvíťazili v šiestom finálovom zápase play-off slovenskej Tipsport extraligy na ľade HC'05 Banská Bystrica 2:1 a obhájili titul majstrov Slovenska.



Bujaré oslavy nevydržala majstrovská trofej. O trofej, ktorá bola položená na ľade, nešťastne korčuľou zavadil jeden z košických hráčov. Po páde na ľad sa z vrchnej časti odlomila figúrka hokejistu.

Pozrite si video a fotografie z majstrovských osláv na ľade v Banskej Bystrici od fotoreportéra Branislava Račka a videistu Dušana Heina.

HOKEJ: "A už je zlomený!" Košičanom pri oslavách spadol majstrovský pohár


Oslavy na ľade

Na snímke rozbitý pohár pre víťaza play off Tipsport extraligy počas osláv tímu HC Košice po zisku majstrovského titulu a víťazstve nad Banskou Bystricou 2:1 v šiestom zápase finále playoff hokejovej Tipsport extraligy HC 05 Banská Bystrica - HC Košice 11. apríla 2015 v Banskej Bystrici.
Foto: TASR/Branislav Račko


Na snímke tréner Košíc Peter Oremus oslavuje zisk majstrovského titulu po víťazstve nad Banskou Bystricou 2:1 v šiestom zápase finále playoff hokejovej Tipsport extraligy HC 05 Banská Bystrica - HC Košice 11. apríla 2015 v Banskej Bystrici
Foto: TASR/Branislav Račko


Na snímke tím HC Košice oslavuje zisk majstrovského titulu po víťazstve nad Banskou Bystricou 2:1 v šiestom zápase finále playoff hokejovej Tipsport extraligy HC 05 Banská Bystrica - HC Košice 11. apríla 2015 v Banskej Bystrici.
Foto: TASR/AP


Na snímke hráč HC Košice Michal Šeda oslavuje zisk majstrovského titulu po víťazstve nad Banskou Bystricou 2:1 v šiestom zápase finále playoff hokejovej Tipsport extraligy HC 05 Banská Bystrica - HC Košice 11. apríla 2015 v Banskej Bystrici.
Foto: TASR/Branislav Račko


Na snímke hráč HC Košice Jíří Bicek oslavuje zisk majstrovského titulu po víťazstve nad Banskou Bystricou 2:1 v šiestom zápase finále playoff hokejovej Tipsport extraligy HC 05 Banská Bystrica - HC Košice 11. apríla 2015 v Banskej Bystrici.
Foto: TASR/Branislav Račko