Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Štajnoch sa dohodol na zmluve s Linzom

Na snímke z 20. októbra 2019 v Bratislave zľava Martin Štajnoch v drese Slovana a Pavel Klhůfek (Košice) v zápase 14. kola hokejovej Tipsport ligy HC Slovan Bratislava - HC Košice. Foto: TASR

Slovenský hokejista si v minulosti obliekal dres EC Red Bull Sazburg, za ktorý si pripísal 91 štartov a nazbieral 33 kanadských bodov.

Linz 10. januára (TASR) - Slovenský hokejista Martin Štajnoch bude pokračovať v kariére v tíme Black Wings Linz, ktorý pôsobí v medzinárodnej Ice Hockey League. Tridsaťjedenročný obranca začal sezónu v bratislavskom Slovane, za ktorý do decembra odohral 13 zápasov.

Pôsobenie v Rakúsku nebude pre Štajnocha novinkou, v minulosti si obliekal dres EC Red Bull Sazburg, za ktorý si pripísal 91 štartov a nazbieral 33 kanadských bodov.

"Sme radi, že sa nám v Martinovi Štajnochovi podarilo získať medzinárodne skúseného obrancu. Svoj veľký potenciál už preukázal nielen v najvyššej slovenskej súťaži, ale aj na medzinárodnom fóre," uviedol generálny manažér Linzu Gregor Baumgartner pre web laola1.at.