Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

Stanley Cup sa vracia do Trenčína. Hrad zdobia vlajky s číslom 81

Trenčín očakáva príchod Stanley Cupu. Vlajky s hráčskym číslom Mariána Hossu v Chicagu Blackhawks zdobiaTrenčiansky hrad 19. augusta 2015 v Trenčíne. Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Vo štvrtok 20. augusta predstaví Marián Hossa uctievanú hokejovú trofej na tlačovej konferencii. Hlavná verejná akcia v podobe osláv sa uskutoční o deň neskôr.

Bratislava 19. augusta (TASR/Teraz.sk) - Trenčín očakáva príchod Stanley Cupu. Trenčiansky hrad zdobia vlajky s hráčskym číslom Mariána Hossu v Chicagu Blackhawks.

Slávny Stanleyho pohár zavíta tento rok opäť do Trenčína. Vo štvrtok 20. augusta predstaví Marián Hossa uctievanú hokejovú trofej na tlačovej konferencii. Hlavná verejná akcia v podobe osláv sa uskutoční o deň neskôr. TASR o tom informoval hokejový agent a manažér Peter Neveriš.

Hossa získal Stanleyho pohár už po tretí raz. V samotnom Trenčíne sa pohár objaví už šiestykrát. Ako prvý ho do považskej hokejovej mekky dotiahol v roku 2008 Tomáš Kopecký (Detroit).

Trenčianske oslavy sa tento rok pripravujú tak, aby sa každý fanúšik mohol bez dlhého čakania odfotiť s trofejou.

Archívne video zo 16.6.2015 : NHL-finále: Chicago s Hossom vyhralo nad Tampou 2:0 a získalo trofej
.

Trenčín očakáva príchod Stanley Cupu. Vlajky s hráčskym číslom Mariána Hossu v Chicagu Blackhawks zdobia Trenčiansky hrad 19. augusta 2015 v Trenčíne.
Foto: TASR/Radovan Stoklasa