Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Šport

Stuttgart sa v boji o záchranu posilňuje, prichádzajú Haraguči a Dias

Na archívnej snímke z 8. novembra 2022 futbalista VfB Stuttgart Silas Katompa Mvumpa počas zápasu 14. kola nemeckej Bundesligy VfB Stuttgart - Hertha Berlín v Stuttgarte. Konžský futbalista Silas predĺžil zmluvu s VfB Stuttgart. S účastníkom nemeckej Bundesligy sa dohodol na novom dvojročnom kontrakte s platnosťou do roku 2026. Foto: TASR/DPA

Tridsaťjedenročný Japonec zamieril do Stuttgartu z Unionu Berlín, podpísal zmluvu na jeden a pol roka.

Stuttgart 30. januára (TASR) - Nemecký futbalový klub VfB Stuttgart sa v snahe vyhnúť sa záchranárskym prácam v Bundeslige posilňuje. Do tímu prichádzajú japonský ofenzívny stredopoliar Genki Haraguči a portugalský krídelník Gil Dias.

Tridsaťjedenročný Japonec zamieril do Stuttgartu z Unionu Berlín, podpísal zmluvu na jeden a pol roka. Haraguči sa nezmestil do kádra pre MS v Katare, za Union nastúpil od roku 2021 v 19 dueloch. Dvadsaťšesťročný Dias nastúpil v prebiehajúcom ročníku iba v dvoch pohárových stretnutiach za Benficu Lisabon. Stuttgartu patrí aktuálne 15. priečka v najvyššej nemeckej súťaži, prvá nad čiarou zostupu. Informovala o tom agentúra AP.