Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Šport

Swiateková sa odhlásila z turnaja WTA v Berlíne pre zranenie ramena

Na archívnej snímke zo 4. júna 2022 Poľka Iga Swiateková počas zápasu na tenisovom turnaji French Open na štadióne Roland Garros v Paríži. Foto: TASR/AP

Swiateková ťahá na okruhu WTA 35-zápasovú víťaznú sériu. Uplynulú sobotu triumfovala druhýkrát v kariére na grandslamovom Roland Garros v Paríži.

Berlín 10. júna (TASR) - Poľská tenistka Iga Swiateková sa odhlásila z trávnatého turnaja WTA v Berlíne (13.-19. júna). Ako dôvod uviedla zranenie ramena. Podujatie v nemeckej metropole malo byť pre svetovú jednotku súčasť prípravy na Wimbledon.

Swiateková ťahá na okruhu WTA 35-zápasovú víťaznú sériu. Uplynulú sobotu triumfovala druhýkrát v kariére na grandslamovom Roland Garros v Paríži, keď vo finále dovolila urať Američanke Cori Gauffovej iba štyri gemy. Informovala o tom agentúra DPA.
Na archívnej snímke zo 4. júna 2022 Poľka Iga Swiatek bozkáva trofej po víťazstve vo finále proti Coco Gauffovej z USA v dvoch setoch 6:1, 6:3 na tenisovom turnaji French Open na štadióne Roland Garros vo Francúzsku.
Foto: TASR/AP