Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Šport

Talianom sa zranili stredopoliari Zaniolo a Pellegrini

Nicolo Zaniolo, archívna snímka. Foto: TASR/AP

Taliani sú so 14 bodmi na čele tabuľky C-skupiny o skóre pred Švajčiarskom, ktoré v doterajšom priebehu kvalifikácie strelilo o dva góly menej.

Florencia 8. novembra (TASR) - Dvojica stredopoliarov rímskeho AS Nicolo Zaniolo a Lorenzo Pellegrini vypadla z nominácie talianskej futbalovej reprezentácie. Prvý má problém s lýtkovým svalom, Pellegriniho vyradilo zranenie kolena.

Úradujúci majstri Európy nastúpia 12. novembra v Ríme proti Švajčiarsku, kvalifikáciu MS 2022 uzavrú o štyri dni neskôr v severoírskom Belfaste proti domácemu tímu. Tréner "squadry azzurra" Roberto Mancini už skôr prišiel o ďalšieho hráča zo stredovej formácie - Marca Verrattiho z Paríža SG. "Za Zaniola a Pellegriniho prídu do tímu náhradníci. Musíme dôkladne zvážiť, ktorých dvoch hráčov donominujeme," vyhlásil Mancini.

Taliani sú so 14 bodmi na čele tabuľky C-skupiny o skóre pred Švajčiarskom, ktoré v doterajšom priebehu kvalifikácie strelilo o dva góly menej. Víťaz postúpi priamo na šampionát do Kataru, druhý tím čaká baráž.