Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Talianske úrady zakázali fanúšikom Frankfurtu vstup na duel v Neapole

Hráč Neapolu Victor Osimhen (druhý zľava) oslavuje so spoluhráčmi úvodný gól, vpravo spredu sa teší Slovák Stanislav Lobotka vo futbalovom zápase osemfinále Ligy majstrov Eintracht Frankfurt - SSC Neapol vo Frankfurte nad Mohanom 21. februára 2023. Foto: TASR - AP

V prvom osemfinálovom dueli, v ktorom vyhral Neapol na pôde Frankfurtu 2:0, polícia zadržala deväť fanúšikov Eintrachtu po útoku na priaznivcov hostí.

Frankfurt 8. marca (TASR) - Futbalisti Eintrachtu Frankfurt sa v odvetnom dueli osemfinále Ligy majstrov na ihrisku SSC Neapol nebudú môcť spoľahnúť na podporu fanúšikov. Talianske úrady totiž zakázali priaznivcom nemeckého klubu vstup na zápas na neapolskom štadióne Diega Maradonu. Stretnutie je na programe v stredu 15. marca.

V prvom osemfinálovom dueli, v ktorom vyhral Neapol na pôde Frankfurtu 2:0, polícia zadržala deväť fanúšikov Eintrachtu po útoku na priaznivcov hostí. "UEFA informovala Eintracht Frankfurt, že talianske ministerstvo vnútra vydalo nariadenie, na základe ktorého má domáci klub zakázané predávať vstupenky fanúšikom Eintrachtu Frankfurt na odvetný zápas osemfinále Ligy majstrov UEFA," uviedlo vedenie Frankfurtu v oficiálnom stanovisku podľa portálu insidethegames.biz.