Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Tarkovič donominoval na marcové zápasy Holúbeka

Jakub Holúbek (vpravo), archívna snímka. Foto: TASR/Martin Palkovič

Škriniarovi hrozí, že vynechá úvodné zápasy kvalifikácie po tom, ako sa v Interi rozšíril koronavírus.

Bratislava 21. marca (TASR) - Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Štefan Tarkovič donominoval na marcové zápasy kvalifikácie MS 2022 obrancu Jakuba Holúbeka z Piastu Gliwice. Reagoval tak na neistú situáciu Milana Škriniara, ktorý je spoločne s tímom Interu Miláno v karanténe a o ďalšom postupe sa rozhodne až v pondelok. Holúbek sa pripojí k národnému mužstvu v nedeľu, informoval web Slovenského futbalového zväzu.

Škriniarovi hrozí, že vynechá úvodné zápasy kvalifikácie po tom, ako sa v Interi rozšíril koronavírus. Pozitívny test mali vo štvrtok dvaja hráči "nerazzurri" - Stefan de Vrij a Matias Vecino. Ešte v stredu večer sa dozvedel o ochorení brankár Samir Handanovič. Deň predtým mal pozitívny test aj Danilo D'Ambrosio.

Inter sa mal v sobotu stretnúť so Sassuolom v rámci 28. kola Serie A. Duel však stopli miestne zdravotnícke orgány (ATS) a zastavili všetky aktivity klubu na najbližšie štyri dni. V pondelok "modro-čierni" absolvujú sériu testov, po ktorých sa činnosť klubu prehodnotí.