Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Šport

Tatran Prešov predĺžil zmluvu s ruským pivotom Kasatkinom

Na archívnej snímke s loptou Viačeslav Kasatkin (Tatran Prešov). Foto: TASR - František Iván

Ruský reprezentant prišiel na Slovensko s vizitkou dvojnásobného najlepšieho pivota ruskej ligy a v prešovskom tíme sa zaradil medzi opory.

Prešov 23. januára (TASR) - Pivot Vjačeslav Kasatkin bude v hádzanárskom klube Tatran Prešov pôsobiť aj v sezóne 2023/2024. Tatran s 26-ročným hráčom podpísal v pondelok predĺženie kontraktu o ďalší rok, keďže pôvodná zmluva sa mu končila po aktuálnej sezóne.

"Tatran je veľmi dobrý klub a som tu šťastný, preto som sa rozhodol predĺžiť platný kontrakt. Hovoril som o tom s mojou manželkou. Zhodli sme sa, že je tu takisto spokojná. Má rada Slovensko a Prešov, preto sme sa spoločne rozhodli ostať tu aj ďalší rok. Čo sa týka hádzanárskej stránky, máme dobrý tím, aj keď niektoré výsledky nedopadli podľa našich predstáv. Verím, že v budúcnosti sa nám bude dariť ešte viac," uviedol pre klubový web Kasatkin.

Ruský reprezentant prišiel na Slovensko s vizitkou dvojnásobného najlepšieho pivota ruskej ligy a v prešovskom tíme sa zaradil medzi opory. Pre svoj neortodoxný štýl hry je na poste útočiaceho pivota ťažko brániteľný a svojimi výkonmi si získal rešpekt súperov. "Z podpisu zmluvy s Vjačeslavom Kasatkinom sa tešíme. Veľmi si vážime, že sa rozhodol ostať u nás aj ďalšiu sezónu. Aj majiteľ klubu Miloslav Chmeliar pri podpise predĺženia zmluvy zdôraznil, že si váži jeho výkony, ktoré predvádza v drese Tatrana Prešov, vďaka ktorým ho ľudia majú radi. Sme naozaj radi, že sa po porade s manželkou rozhodol predĺžiť kontrakt a veríme, že bude v našom drese aj naďalej podávať podobné výkony ako doteraz," doplnil generálny manažér Tatrana Prešov Stanislav Pupík.