Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Tatran Prešov prepustil trénera Antla

Radoslav Antl, archívne foto. Foto: TASR/Martin Baumann

S tímom sa na konci uplynulej sezóny tešil zo zisku sedemnásteho slovenského majstrovského titulu.

Prešov 20. novembra (TASR) - Radoslav Antl skončil na pozícii trénera hádzanárov Tatrana Prešov. Vedenie klubu ho odvolalo po sobotňajšom domácom stretnutí českej extraligy, v ktorom Tatran remizoval s Kopřivnicami (35:35).

"Dôvodom odvolania sú neuspokojivé výsledky tímu. Radovi Antlovi týmto ďakujeme za odvedenú prácu pre klub, na ktorého úspechoch sa podieľal ešte za svojej hráčskej kariéry, a preto bude navždy dôležitou súčasťou jeho histórie. V ďalšej trénerskej kariére mu želáme mnoho úspechov," uviedol pre klubovú stránku generálny manažér Stanislav Pupík, ktorého vedenie klubu poverilo dočasným vedením mužstva do doby nájdenia náhrady za odvolaného trénera. V prípade, že sa tak nestane v priebehu najbližších hodín, povedie Pupík, ktorý je držiteľ trénerskej A-licencie, tím aj v utorkovom domácom zápase Európskej ligy proti švajčiarskemu majstrovi Kadetten Schauffhausen.

Bývalý slovenský reprezentant Antl prevzal tím začiatkom tohto roka, keď na lavičke vystriedal chorvátskeho trénera Slavka Golužu. S tímom sa na konci uplynulej sezóny tešil zo zisku sedemnásteho slovenského majstrovského titulu.