Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Tehelné pole dejiskom Winter Classic, počíta sa s troma zápasmi

Na snímke Národný futbalový štadión v Bratislave. Foto: TASR - Pavel Neubauer

Podujatie by sa malo konať od 13. januára a Slovan by mal hostiť Košice. Pozvánku na Tehelné pole s kapacitou 22.500 divákov údajne dostanú aj Zvolen a Trenčín.

Bratislava 31. októbra (TASR) - Bratislavské Tehelné pole by malo v januári privítať hokejové Winter Classic. V hlavnom meste Slovenska sú podľa českých médií v pláne tri zápasy pod holým nebom, ktoré budú súčasťou slovenskej a českej najvyššej súťaže.

"Slovan má oslavovať sté výročie a chystajú open air na Tehelnom poli. V nedeľu 15. januára sa tam má odohrať zápas slovenskej extraligy. O účasti jednajú aj s Třincom a Kometou Brno," citovala oficiálna webstránka českej televízie riaditeľa tamojšej najvyššej súťaže Martina Loukotu. Samotné kluby však informácie zatiaľ nepotvrdili.

Podujatie by sa malo konať od 13. januára a Slovan by mal hostiť Košice. Pozvánku na Tehelné pole s kapacitou 22.500 divákov údajne dostanú aj Zvolen a Trenčín. Prvé slovenské Winter Classic sa konalo v roku 2019, na banskobystrických Štiavničkách proti sebe nastúpili Banská Bystrica a Zvolen (2:3).