Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

TEL: Americký útočník Yogan ukončil pôsobenie v Poprade

Na snímke zľava Marcel Haščák (Slovan), Liam Pecararo (Slovan), Sebastian Jasečko (Poprad) a brankár Anthony Peters (Poprad) počas zápasu 23. kola hokejovej Tipos extraligy HC Slovan Bratislava - HK Poprad 23. októbra 2022 v Bratislave. Foto: TASR - Jaroslav Novák

K ukončeniu spolupráce prišlo na základe výkupnej klauzuly v zmluve na hráčovu žiadosť.

Poprad 10. novembra (TASR) - Americký hokejista Andrew Yogan ukončil svoje pôsobenie v extraligovom tíme HK Poprad. V kariére sa rozhodol pokračovať v tíme pôsobiacom v ICEHL. Klub o tom informoval na svojej oficiálnej stránke.

K ukončeniu spolupráce prišlo na základe výkupnej klauzuly v zmluve na hráčovu žiadosť. "Ďakujeme mu za pôsobenie v klube a pracujeme na adekvátnej náhrade," uviedol riaditeľ Ľudovít Jurinyi. Tridsaťročný útočník bol najproduktívnejším hokejistom 7. tímu Tipos extraligy. "Veľmi som si užil popradských fanúšikov a každý sa ku mne správal úžasne. Prišla však ponuka, ktorú som cítil, že mám prijať, a tak sa s vami lúčim a všetkým ďakujem za čas strávený v Poprade,“ povedal Yogan, ktorý odohral za Poprad 16 zápasov a získal v nich 15 bodov (4+11).