Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Šport

TEL: Kanadský obranca Donaghey sa stal hráčom HK Nitra

Na snímke druhý zľava autor druhého gólu Tomáš Hrnka z Nitry v siedmom zápase štvrťfinále play off Tipos extraligy v hokeji HK Nitra - HK Poprad v pondelok 4. apríla 2022 v Nitre. Foto: TASR - Henrich Mišovič

Donaghey odohral za Kladno 34 zápasov, v ktorých si pripísal jeden gól, asistenciu a deväť mínusových bodov.

Nitra 27. júna (TASR) - Kanadský hokejový obranca Cody Donaghey sa stal hráčom extraligovej Nitry. Klub o tom informoval na svojej oficiálnej internetovej stránke.

Najnovšia akvizícia strieborného tímu extraligovej sezóny 2021/2022 prišla do Nitry z Kladna. "Codyho sme sledovali vo veľa zápasoch. Ide o výborného korčuliara s tvrdou strelou. Minulú sezónu sa aj vinou zranenia nedostával v konkurencii ďalších dvoch zámorských obrancov v Kladne do takého počtu presiloviek, aby mu vyniesli väčšiu produktivitu. My s ním však počítame práve v početných výhodách a veríme, že nadviaže u nás na svoje predošlé produktívne sezóny," povedal prezident HK Nitra Miroslav Kováčik.

Donaghey odohral za Kladno 34 zápasov, v ktorých si pripísal jeden gól, asistenciu a deväť mínusových bodov. Pred pôsobením v najvyššej českej súťaži odohral sezónu v Dánsku, v ktorej mal v 62 stretnutiach bilanciu 14 gólov a 26 asistencií.