Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

TEL: Liptáci idú do karantény, štvrtkový duel s Popradom odložili

Na snímke hlavný tréner MHk 32 Liptovský Mikuláš Milan Jančuška v zápase Tipos extraligy HK HC Košice - MHk 32 Liptovský Mikuláš, foto z archívu. Foto: TASR - Milan Kapusta

Tím nebude môcť nastúpiť na štvrtkový domáci duel 47. kola Tipos extraligy s HK Poprad, ktorý vedenie súťaže odložilo. Náhradný termín určí v najbližších dňoch.

Liptovský Mikuláš 30. decembra (TASR) - Šatňu hokejistov MHk 32 Liptovský Mikuláš zasiahla koronavírusová nákaza. Pozitívny test mal po pravidelnom testovaní jeden z hráčov extraligového tímu a príznaky ochorenia Covid-19 pociťujú aj viacerí ďalší členovia kádra.

"Mužstvo na základe rozhodnutia z RÚVZLM (Regionálny úrad verejného zdravotníctva v Liptovskom Mikuláši) absolvuje povinnú karanténu," uviedol klub z Liptovského Mikuláša na svojom webe. Tím nebude môcť nastúpiť na štvrtkový domáci duel 47. kola Tipos extraligy s HK Poprad, ktorý vedenie súťaže odložilo. Náhradný termín určí v najbližších dňoch.

O odložení súboja informovala aj oficiálna webstránka "kamzíkov": "Riadiaci orgán Tipos extraligy obdržal dňa 29.12.2021 oznámenie MHk 32 Liptovský Mikuláš a.s. o karanténnych opatreniach voči ochoreniu COVID-19 v družstve seniorov MHk 32 Liptovský Mikuláš. Na základe uvedenej skutočnosti rozhodol o odložení majstrovského zápasu č. 280 medzi MHk 32 Liptovský Mikuláš a HK Poprad."