Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

TEL: Obranca Bokroš zamieril z Popradu do Liptovského Mikuláša

Na snímke vľavo Tomáš Bokroš (Poprad), vpravo Austin Farley (Nové Zámky) v 18. kole hokejovej Tipos extraligy HK Poprad - HC MIKRON Nové Zámky v Poprade 18. novembra 2022. Foto: TASR - František Iván

Bokroš bude v novom pôsobisku hrať pod vedením svojho otca Ernesta Bokroša, ktorý je od polovice decembra hlavný kormidelník Liptákov.

Liptovský Mikuláš 20. januára (TASR) - Slovenský hokejový obranca Tomáš Bokroš ukončil svoje pôsobenie v HK Poprad. Do konca prebiehajúcej sezóny 2022/2023 bude obliekať dres Liptovského Mikuláša, za ktorý mal debutovať už v piatkovom zápase na ľade Michaloviec. Klub informoval o novej akvizícii na oficiálnej stránke.

Bokroš bude v novom pôsobisku hrať pod vedením svojho otca Ernesta Bokroša, ktorý je od polovice decembra hlavný kormidelník Liptákov. Pre 33-ročného obrancu pôjde o šieste pôsobisko v najvyššej slovenskej súťaži. V nej už hral aj v dresoch materskej Dukly Trenčín, Zvolena, Žiliny a Michaloviec. Do Popradu prišiel v lete 2022. V drese "kamzíkov" odohral 28 stretnutí, v ktorých si do štatistík pripísal 1 gól, 4 asistencie, 22 trestných minút a 1 mínusový bod.