Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Šport

TEL: Útočník Klempa pokračuje v HC Nové Zámky

Na snímke vľavo hráč HK Dukla Ingema Michalovce Bruno Mráz a vpravo hráč HC Nové Zámky Tomáš Klempa v zápase 1. kola Tipos extraligy HK Dukla Ingema Michalovce - HC Nové Zámky 24. septembra 2021 v Michalovciach. Foto: TASR - Roman Hanc

Pre 38-ročného krídelníka pôjde o druhú sezónu v novozámockom klube.

Nové Zámky 6. júna (TASR) - Slovenský hokejový útočník Tomáš Klempa bude aj v sezóne 2022/2023 obliekať dres HC Nové Zámky.

"Tomáš je všestranný a skúsený útočník, ktorého môžeme na ľade využiť pri akejkoľvek hernej situácii," uviedol tréner Gergely Majoross pre klubovú stránku.

Pre 38-ročného krídelníka pôjde o druhú sezónu v novozámockom klube. V ročníku 2021/2022 zaň odohral celkovo 47 zápasov, v ktorých nazbieral 25 kanadských bodov za 10 gólov a 15 asistencií. "Má za sebou pomerne slušnú sezónu. Napriek svojmu veku bol na tom fyzicky naozaj výborne a zvládal veľké množstvo minút na ľade. Ku koncu sezóny ho limitovalo zranenie, ale na úvod nového ročníka by mal byť stopercentne pripravený. Rozhodujúca v jeho prípade je určite aj osobnosť, pretože je to výborný človek a spoluhráč a takého hráč chcete v každom mužstve. Teším sa na ďalšiu spoluprácu s ním," povedal Majoross.