Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Šport

Benčičová si užila pobyt v Tatrách, po reštarte chce začať v Prahe

Na snímke švajčiarska tenistka Belinda Benčičová počas finálového zápasu ženskej dvojhry proti Slovenke Viktórii Kužmovej na tenisovom turnaji Bratislava Open 22. júna 2020 v Bratislave. Foto: TASR - Martin Baumann

Vysokohorské prostredie jej pomohlo nabiť batérie.

Bratislava 9. júla (TASR) - Švajčiarska tenistka Belinda Benčičová po regenerácii v Tatrách pokračuje v spanilej jazde na sérii slovenských turnajov Peugeot Tennis Open. V 1. kole dvojhry na Privatbanka Open na antuke Slávie STU Bratislava dovolila uhrať Biance Behúlovej iba jediný gem.

Vysokohorské prostredie jej pomohlo nabiť batérie. "V Tatrách bolo krásne. S priateľom sme absolvovali aj nejaké túry. Boli sme tam aj so psíkom, takže to bolo veľmi príjemné," pochvaľovala si svetová osmička, ktorá ešte stále nemá stanovený presný turnajový program na najbližšie mesiace.

V prípade reštartu sezóny by chcela začať v Prahe: "Stále sa nevie, či sa bude hrať. Čakám do poslednej chvíle. Zatiaľ som sa prihlásila na antukový turnaj v Prahe. Myslím si, že ten je celkom ok, do Čiech sa dá ísť aj autom. Uvidí sa, ako prebehnú prvé turnaje po obnovení sezóny, či sa nakazia nejakí hráči alebo nie."