Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Tenista Patrick McEnroe mal pozitívny test na koronavírus

Na archívnej snímke z 3. septembra 2014 bývalý tenista a kapitán daviscupového tímu USA Patrick McEnroe počas tlačovej konferencie na záverečnom grandslamovom turnaji US Open v New Yorku. Patrick McEnroe mal pozitívny test na nový koronavírus. Vo videu na sociálnej sieti informoval, že sa momentálne cíti dobre. Foto: TASR/AP

Dobrá správa je, že sa cítim fajn a symptómy ustúpili. Naozaj sa cítim stopercentne, odkázal mladší brat sedemnásobného grandslamového šampióna Johna McEnroea.

New York 31. marca (TASR) - Bývalý tenista a kapitán daviscupového tímu USA Patrick McEnroe mal pozitívny test na nový koronavírus. Vo videu na sociálnej sieti informoval, že sa momentálne cíti dobre.

Pred desiatimi dňami sa u neho objavili mierne príznaky ochorenia, preto sa nechal testovať s pozitívnym výsledkom. "Dobrá správa je, že sa cítim fajn a symptómy ustúpili. Naozaj sa cítim stopercentne," odkázal mladší brat sedemnásobného grandslamového šampióna Johna McEnroea.

Päťdesiattriročný Patrick McEnroe žije v štáte New York. Počas aktívnej kariéry sa presadil najmä vo štvorhre, získal v nej 16 turnajových titulov a v roku 1989 triumfoval v debli na Roland Garros. Vo dvojhre si pripísal jeden titul na okruhu ATP. V roku 2007 priviedol ako kapitán Američanov k triumfu v Davisovom pohári. V súčasnosti pôsobí ako tenisový expert pre televíziu ESPN. Informovala agentúra AP.

V americkom štáte New York zomrelo v dôsledku ochorenia COVID-19 už 1550 ľudí. Celkovo tak v Spojených štátoch v utorok presiahol počet úmrtí ľudí infikovaných koronavírusom SARS-CoV-2 číslo 3400.