Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Tenistka Kužmová získala deblový titul na turnaji ITF v Dubaji

Na archívnej snímke z 2. novembra 2021 slovenská tenistka Viktória Kužmová oslavuje víťazstvo 6:4 a 6:4 v zápase C-skupiny finálového turnaja Pohára Billie-Jean Kingovej proti Američanke Shelby Rogersovej v Prahe. Foto: TASR/AP

V prípade slovenskej hráčky ide už o desiaty titul vo štvorhre medzi ženami.

Dubaj 27. novembra (TASR) - Slovenská tenistka Viktória Kužmová získala titul vo štvorhre na turnaji ITF W100 v Dubaji. Po boku Kazašky Anny Danilinovej si v pozícii najvyššie nasadeného páru poradili vo finále s Ruskami Angelinou Gabujevovou a Anastasiou Zacharovovou 4:6, 6:3, 10-2. Zverenka trénera Tomáša Hrunčáka a kondičného Kristiána Cupáka si na svoje konto pripísala už desiaty titul vo štvorhre medzi ženami.

"S Annou som hrala po prvý raz. Som veľmi rada, že sa nám podarilo získať titul. Finále bolo podľa predpokladov veľmi ťažké, je skvelé, že po prehratom prvom sete sme sa dokázali vrátiť späť a zápas otočiť. Je to skvelý výsledok pred začiatkom prípravy na ďalšiu sezónu," povedala dvadsaťtriročná hráčka NTC pre oficiálnu webovú stránku Slovenského tenisového zväzu.