Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Šport

Tiger Woods hľadá opäť cestu k bývalej manželke Elin

Na archívnej snímke z 11. októbra 2009 golfová superhviezda Tiger Woods so svojou manželkou Elin Foto: TASR/AP

Slávny pár sa rozviedol v roku 2010.

Miami 21. januára (TASR) - Americký golfista Tiger Woods robí všetko preto, aby mohol spoločne opäť žiť so svojou exmanželkou Elin Nordegrenovou, s ktorou má dcéru Sam Alexis (5) a syna Charlieho Axela (3). Podľa zámorských médií už dokonca obaja bývajú spolu v dome na Floride.

Slávny pár sa rozviedol v roku 2010 po tom, čo sa rok predtým prevalil Woodsov sexuálny škandál s dvomi desiatkami mileniek, porno-hviezd a striptériek. Tridsaťsedemročný Woods sa verejne ospravedlnil a na niekoľko týždňov sa údajne liečil na luxusnej klinike zo sexuálnej závislosti. Ponížená 33-ročná švédska modelka zálety manželovi neodpustila a pri rozvodovom konaní vysúdila okolo 115 miliónov dolárov.

Bývalý svetový golfista číslo jedna podľa magazínu National Enquirer už počas Vianočných sviatkov prišiel na kolenách za svojou exmanželkou a s prsteňom ju opäť požiadal o ruku. Lenže Elin sa údajne poistila. V predmanželskej zmluve by údajne malo stáť, že pokiaľ Tiger Nordegrenovej zahne, vyplatí jej odstupné 200 miliónov dolárov. Elin s čerstvou ponukou údajne súhlasila, ale v predmanželskej dohode požaduje za prípadnou neveru až 350 miliónov USD, teda viac ako polovinu Tigerovho majetku. Samotný golfista sa k celej záležitosti odmietol vyjadriť so slovami, že "nebude pred médiámi hovoriť o svojich privátnych záležitostiach."