Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Šport

TIPOS EXTRALIGA: Krajč oblečie dres Dukly Trenčín aj v ďalšej sezóne

Hráči HK Poprad sa tešia po góle, uprostred hráč Dukly Trenčín Samuel Krajč v zápase 2. kola nadstavbovej časti Tipsport Ligy A- skupiny o 1.-6. miesto v hokeji HK Dukla Trenčín - HK Poprad v Trenčíne 25. februára 2020. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Deväťnásťročný Krajč sa narodil v Martine, mládežníckymi kategóriami však prešiel v Trenčíne, debut v A-tíme Dukly absolvoval v sezóne 2018/2019.

Trenčín 28. júna (TASR) - Slovenský hokejový útočník Samuel Krajč bude aj v sezóne 2021/2022 pôsobiť v Dukle Trenčín. S extraligovým klubom sa dohodol na novom kontrakte. Dukla o tom informovala na svojej facebookovej stránke.

Deväťnásťročný Krajč sa narodil v Martine, mládežníckymi kategóriami však prešiel v Trenčíne, debut v A-tíme Dukly absolvoval v sezóne 2018/2019. V najvyššej slovenskej súťaži zatiaľ odohral 48 zápasov, v ktorých zaznamenal päť bodov za tri góly a dve asistencie. Okrem Trenčína nastupoval aj za Dubnicu a Levice, na konte má aj jeden štart v kanadskej juniorskej WHL v drese Calgary Hitmen. Absolvoval aj nedávny kemp slovenskej "dvadsiatky" v Piešťanoch.