Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Keržakov pomenoval syna po hokejistovi Panarinovi - Artemij

Futbalista Ruska Alexandr Keržakov (tvárou) sa teší so spoluhráčom Olegom Šatovom po strelení gólu v priateľskom futbalovom zápase Rusko - Slovensko v Petrohrade 26. mája 2014. Foto: TASR/Michal Svítok

Keržakov je najlepší strelec ruskej reprezentácie v histórii, v 91 zápasoch strelil 30 gólov. Štartoval na dvoch MS a dvoch ME.

Petrohrad 27. marca (TASR) - Bývalý ruský futbalista Alexander Keržakov priznal, že dal synovi meno podľa svojho obľúbeného hokejistu Artemija Panarina. Informoval o tom portál matchtv.ru.

Keržakov je najlepší strelec ruskej reprezentácie v histórii, v 91 zápasoch strelil 30 gólov. Štartoval na dvoch MS a dvoch ME. Za Zenit Petrohrad nastrieľal 226 gólov v 386 zápasoch. "Svojho syna som pomenoval na počesť Panarina - Artemij. Keď hral v SKA Petrohrad, stretli sme sa. Bola to majstrovská sezóna 2014/2015, vtedy som začal častejšie chodiť na hokej. Veľmi sa mi páčila Panarinova hra. Ľudia zbožňovali Iľju Kovalčuka, ale ja som chcel, aby ma predstavili Panarinovi. Prišiel som do šatne a pozval ho na futbal. Po odchode do NHL som sa o neho obával, ale teraz si každé ráno pozriem ako sa mu darí. Sledoval som ho aj v Chicagu, potom v Columbuse a teraz ho sledujem aj v drese New Yorku Rangers," uviedol Keržakov.