Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Jon Bon Jovi prišiel s nečakaným odhalením jasného triumfu Bayernu

Americký rockový spevák Jon Bon Jovi (uprostred s gitarou) počas koncertu so skupinou Bon Jovi v portugalskom Lisabone v noci v stredu 26. júna 2013. Foto: TASR/AP Photo

Americký spevák "natrel" profíkov nemeckého šampióna, že deň pred dôležitým zápasom s ním popíjali v bare.

Londýn 27. februára (TASR) - Rockový idol Jon Bon Jovi prišiel s nečakaným odhalením po jasnom triumfe futbalistov Bayernu Mníchov 3:0 v prvom dueli osemfinále Ligy majstrov na ihrisku Chelsea. Americký spevák "natrel" profíkov nemeckého šampióna, že deň pred dôležitým zápasom s ním popíjali v bare a potom podľa jeho slov zničili súpera "silou whisky a piva".

Bon Jovi je momentálne v Londýne, kde nahráva pesničku špeciálne pre nadáciu princa Harryho a v pondelok mal v londýnskom hotelovom bare nečakanú spoločnosť. "Chlapci z Bayernu tam v dobrej nálade popíjali whisky a potom vybehli a rozdrvili Chelsea," povedal v rozhovore pre rozhlasovú stanicu Talk Sport a priznal, že jeho indiskrétnosť nemusí zostať bez odozvy: "Asi dostanem všetkých do problémov."

Bavori sú už viac ako jednou nohou vo štvrťfinále súťaže a Bon Joviho najviac zaujalo, v akej "pohode" sa dokázali na neľahkého súpera pripravovať. O to viac sa britské médiá pozastavujú nad tým, ako mohol Bayern domácich o toľko predčiť a pripomínajú hodnotenie kouča Chelsea Franka Lamparda: "Boli lepší od začiatku do konca. Úroveň Bayernu bola fantastická a my sme dostali tvrdú lekciu..."