Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Šport

De Roon v prípade úspechu Atalanty pozve Bergamčanov na pizzu

Hráč Atalanty Marten De Roon. Foto: TASR/AP

Atalanta nastúpi v stredu v prvom štvrťfinále finálového turnaja v Lisabone proti francúzskemu majstrovi Paríž St. Germain.

Bergamo 12. augusta (TASR) - Futbalista Marten de Roon z Atalanty Bergamo odkázal fanúšikom, že ak jeho tím vyhrá Ligu majstrov usporiada veľkú oslavu. Dvadsaťdeväťročný stredopoliar v prípade úspechu pozve fanúšikov na pizzu na hlavnom námestí v Bergame.

De Roon zopakoval prísľub, ktorý dal pred niekoľkými mesiacmi. Po tom, ako sa ho fanúšik spýtal, čo by urobil, ak by jeho tím získal titul v LM, holandský hráč odpovedal: "Usporiadam párty na hlavnom námestí v Bergame a všetci budú pozvaní. Dám urobiť pizzu pre tisíc ľudí."

Atalanta nastúpi v stredu v prvom štvrťfinále finálového turnaja v Lisabone proti francúzskemu majstrovi Paríž St. Germain. "Myslím si, že je to veľmi dôležitý zápas pre všetkých. Pre hráčov, pre mesto, pre provinciu a pre celé Taliansko," dodal de Roon. Bergamo patrilo medzi najzasiahnutejšie miesta v Európe pandémiou koronavírusu. V provincii zomrelo na ochorenie COVID-19 viac ako 6000 ľudí.