Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Šport

Benzema nazval Girouda motokárou

Hráč Realu Madrid Karim Benzema, foto z archívu. Foto: TASR/AP

Nemôžete porovnávať formulu 1 s motokárou a to som ešte slušný..., vyjadril sa Benzema na sociálnej sieti.

Paríž 30. marca (TASR) - Francúzsky futbalista Karim Benzema sa urážlivým spôsobom vyjadril o svojom krajanovi a bývalom spoluhráčovi z národného tímu Olivierovi Giroudovi. Útočník Realu Madrid sám seba nazval formulou 1, kým Giroud je podľa neho iba málo výkonná motokára.

"Nemôžete porovnávať formulu 1 s motokárou a to som ešte slušný... Ja som formula. On nepredvádza žiadne úžasné výkony, ťaží z hry celého tímu. Je niekto, komu sa jeho štýl páči?," opýtal sa 32-ročný Benzema na svojom profile na sociálnej sieti Instagram.

Benzema nastrieľal za Real Madrid takmer 250 gólov a s "bielym baletom" štyrikrát vyhral Ligu majstrov. Giroud na rozdiel od neho dosiahol na klubovej úrovni úspechy len na "domácej" scéne. S Arsenalom Londýn trikrát triumfoval v Pohári FA, štvrtýkrát sa tešil ako hráč Chelsea Londýn. Predtým v sezóne 2011/2012 doviedol Montpellier k senzačnému titulu vo francúzskej Ligue 1.

Giroud má zasa lepšiu gólovú bilanciu v národnom tíme, s ktorým vyhral majstrovstvá sveta 2018 v Rusku. Benzema počas svojho pôsobenia v reprezentácii žiadnu trofej nezískal.