Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

AHL: Fanúšikovia Hershey zahádzali ľad 45.650 plyšovými medvedíkmi

Klzisko Medeo v Kazachstane. Foto: teraz.sk

Plyšové medvedíky boli určené na dobročinné účely, poputujú do 40 miestnych organizácií ako sú školy, detské kluby a kostoly.

Hershey 2. decembra (TASR) - Fanúšikovia hokejového klubu Hershey Bears sa postarali o nový svetový rekord. Počas nedeľného domáceho zápasu v zámorskej AHL s Hartfordom Wolf Pack (4:3 pp) zahádzali ľadovú plochu 45.650 plyšovými medvedíkmi a ďalšími hračkami, čím vylepšili vlastný rekord (34.798) z minulého roka. Svedkom unikátnej udalosti bol aj slovenský obranca v službách Hershey Martin Fehérváry.

Priaznivci tímu z Pensylvánie sa opäť zapojili do charitatívnej akcie s názvom CommunityAid Teddy Bear Toss, keď po prvom góle svojho mužstva zahádzali hraciu plochu v Giant Center plyšovými medvedíkmi. Plyšovú salvu spustil presný zásah švédskeho beka Christiana Djoosa z 9. minúty. Charitatívna akcia prerušila duel na takmer 30 minút, do odpratávania ľadu sa zapojili aj samotní hráči. Plyšové medvedíky boli určené na dobročinné účely, poputujú do 40 miestnych organizácií ako sú školy, detské kluby a kostoly. Informoval o tom oficiálny web AHL.