Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Bautista-Agut podpísal zmluvu s futbalovým klubom FC Villareal

Španielsky tenista Roberto Bautista Agut sa teší po víťazstve proti Kanaďanovi Felixovi Augerovi-Aliassimeovi vo finále Davisovho pohára medzi Španielskom a Kanadou 24. novembra 2019 v Madride. Foto: TASR/AP

Španiel už niekoľko rokov využíva zdravotnícke zariadenia a ďalšie služby klubu.

Madrid 30. júla (TASR) - Španielsky tenista Roberto Bautista-Agut podpísal zmluvu s futbalovým klubom FC Villarreal. Logo klubu bude odteraz zdobiť jeho oblečenie na kurtoch. Účastník La Ligy o tom informoval na svojom účte na twitteri.

Dvanásty hráč svetového rebríčka ATP, víťaz 9 turnajov ATP vo dvojhre hral ako dieťa futbal za Villarreal až do vekovej kategórie do 14 rokov. "Som veľmi rád, že som súčasť rodiny Villarrealu a že budem nosiť jeho logo všade, kde budem hrať," citoval 32-ročného tenistu portál atptour.com.

Španiel už niekoľko rokov využíva zdravotnícke zariadenia a ďalšie služby klubu. "Roberto je najdôležitejší športovec v provincii Castellon, jeden z najlepších tenistov na svete. Dostali sme príležitosť na spoluprácu s ním. Pre Villarreal je česť mať niekoho, kto je ako športovec, a aj ako človek medzi najlepšími na svete," uviedol prezident klubu Fernando Roig.