Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 10. máj 2024Meniny má Viktória
< sekcia Šport

Tottenham odohrá v lete dva zápasy v Kórejskej republike

Hráč Tottenhamu Hotspur Lucas Moura sa teší z gólu počas zápasu 15. kola anglickej Premier League Tottenham Hotspur - Norwich City 5. decembra 2021 v Londýne. Foto: TASR/AP

V metropole Soul odohrá 13. júla exhibičný duel proti výberu tamojšej K-League, detaily ďalšieho plánovaného stretnutia v krajine oznámia Spurs čoskoro.

Londýn 14. apríla (TASR) - Anglický futbalový klub Tottenham Hotspur sa po dvojročnej pauze spôsobenej pandémiou opäť vráti k lukratívnemu predsezónnemu turné v Kórejskej republike.

V metropole Soul odohrá 13. júla exhibičný duel proti výberu tamojšej K-League, detaily ďalšieho plánovaného stretnutia v krajine oznámia Spurs čoskoro. Tottenham je v Kórejskej republike mimoriadne populárny, keďže jedna z jeho najväčších hviezd je juhokórejský reprezentant Heung-min Son. Pôjde už o tretiu návštevu londýnskeho klubu v tejto ázijskej krajine.

V júli sa mimo Európy chystá aj Manchester United, ktorý najskôr odohrá v Bangkoku zápas proti FC Liverpool a potom sa v austrálskom Melbourne predstaví v dueli proti ďalšiemu anglickému klubu Crystal Palace. Informovala o tom agentúra AFP.